Veilig winkelen

Wij hebben onze website zo goed mogelijk beveiligd

Veilig gebruik van betaalgegevens
De pagin’s waar je persoonlijke en gevoelige informatie achterlaat zijn extra beveiligd door een beveiligde internetverbinding. De beveiligde internetverbinding herken je aan de letter S (van secure) die is toegevoegd aan ons url-adres in de adresbalk: https://www.ilovespeelgoed.nl. Het gedeelte https: kleurt groen en er staat een afbeelding van een klein slotje in de adresbalk

privacy
Wij respecteren de privacy van alle gebruikers en zullen er altijd voor zorgdragen dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk af te handelen. Wij zullen nooit persoonlijke- en/of bestel gegevens overdragen aan derden.

Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, afleveradres, emailadres en telefoonnummer nodig om je bestelling te verwerken en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Deze gegevens slaan we op in ons eigen systeem om je beter van dienst te kunnen zijn.

Alleen wanneer je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief gebruiken we het emailadres om je te informeren over de nieuwigheden en over speciale aanbiedingen. Stel je dit niet langer op prijs, dan kun je jezelf onderaan de nieuwsbrief weer uitschrijven.

Als je bij Hunnie een bestelling plaatst kunt u een account aanmaken zodat je naam, adres, telefoonnummer, emailadres bij een volgende bestelling niet opnieuw hoeft in te vullen.