Wij hebben de mooiste speelgoed merken in het assortiment. Wat wij belangrijk vinden aan de merken is dat ze niet alleen mooi, kwalitatief, duurzaam, trendy en hip zijn, maar dat ze ook oog hebben voor een eerlijke productie en het milieu.

 

 • 4

  • 4M Science in action4M Science in action (0)
   Een relatief jong merk in ons assortiment. Pas in 1993 opgericht met als doel om creatief, innovatief speelgoed te maken met een hoge kwaliteit om, LEREN LEUK TE MAKEN. De producten moeten kinderen nieuwsgierig maken naar ontdekken, ontwerpen en bouwen. Door de techniek te ervaren leren kinderen makkelijker en staan ze meer open voor nieuwe ontdekkingen.
 • 9

  • 999 Games (6)
   Van Nederlands postorder bedrijf naar internationaal volwaardige spellen productent. Dat is het verhaal van 999 games. Begonnen in 1990 met in- verkoop van bestaande spellen. In 1998 werd het eerste eigen spel op de markt gebracht: 'elfenland'. De echte doorbaak kwam een jaar later met: 'De kolonisten van Catan'. Inmiddels kent de markt 999 Games als een topmerk op het gebied van bordspellen voor families
 • A

 • B

  • B. ToysB. Toys (1)
  • Bandits & AngelsBandits & Angels (0)
   Bandits & Angels is een nieuw speelgoed merk dat hippe modellen op de Nederlandse markt brengt. Momenteel werken wij nog aan een website om onze modellen op weer te geven maar wij kunnen u natuurlijk wel met informatie over Bandits & Angels verschaffen. Bij Bandits & Angels gaan wij voor kwaliteit en service, dit is dan ook terug te zien in onze producten.
  • BandjoBandjo (0)
  • BBlocksBBlocks (0)
   BBlocks zijn houten bouwplankjes waarmee elk kind zijn fantasie helemaal kan laten gaan. De mooitste bouwwerken zullen gemaakt worden en omdat er geen verbindingsmateriaal nodig is kan er oneindig lang mee gespeeld worden. Jongens, meisjes en ouders het maakt niet uit, iedereen zal ontzettend veel plezier hebben bij het spelen met BBlocks. Het is educatief speelgoed en dat blijkt wel als u gaat kijken bij scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Hier zult u veelal de bouwplankjes al vinden. Dit is omdat het kind spelenderwijs leert zijn fantasie, motoriek en ruimtelijk inzicht te gebruiken. BBlocks heeft ook knikkerbanen is het assortiment om een extra dimensie te geven aan het gemaakte bouwwerk. Wat is er nou leuker om van je gemaakte bouwwerk je knikkers naar beneden te laten rollen. De knikkerbaan en de knikkerblokken zijn dus extra leuk om te combineren met de bouwplankjes. BBlocks is een kwalitatief zeer mooi product die te krijgen is in verschillende aantallen en verschillende verpakkingen. Ook zijn de bouwplankjes in vijf mooi heldere kleuren te krijgen die je bouwwerk nog mooier maakt. Bent u enthousiast over BBlocks ga dan naar producten en bestel uw gewenste order. Wij wensen u veel plezier met bouwen!
  • BigJigsBigJigs (0)
   De prachtige houten producten van Bigjigs staan bekend om kwaliteit en het zeer uitgebreid assortiment! Met de prachtige treinbaan speelsets en de vele accessoires bouw je meters aan rails, stationnetjes, bruggen en nog veel meer! Een ander mooi product van Bigjigs is het houten speel-eten. Allerlei etenswaar nagemaakt van hout waar kinderen heerlijk mee kunnen naspelen wat er in huis gebeurd.
  • BiliboBilibo (0)
   Bilibo is a new kind of toy. The iconic shells leave room for the child's imagination. Instead of imposing a specific play pattern, Bilibo is open for a wide range of interpretations and encourages children to invent their own games, to play and have fun in an active and creative way. Indoors and outdoors, in the sand-pit, in the water or even in the snow...
  • Blafre (3)
  • Blue Print (1)
  • Bo JungleBo Jungle (0)
   Bo Jungle is een vernieuwend Belgisch A-merk dat hoogwaardige babyartikelen ontwerpt in neutrale kleuren. Het design van onze producten is gebaseerd op de natuur zelf. We streven ernaar om het grootst mogelijke comfort en de beste zorg voor uw baby te bieden aan een correcte prijs, omdat wij geloven dat elke baby het verdient om een zo goed mogelijke start te krijgen in het leven. Ons streefdoel is ook om één van de belangrijkste spelers te worden in verschillende segmenten van de babysector, en dit zowel op de Europese als op andere markten. Momenteel hebben we reeds producten in verschillende categorieën, zoals voeding, slapen, onderweg, etc., maar we zijn volop bezig met de uitbreiding van ons assortiment. Onze ontwerpen zijn ontwikkeld door Europese productspecialisten met een grote professionele ervaring in de sector en werden getest door moeders om de kwaliteit en ook de gebruiksvriendelijkheid ervan te garanderen.
  • BrikkonBrikkon (0)
   Brikkon is een coöperatie van vijf Rotterdamse ontwerpers en makers. Zij hebben alles bedacht, ontworpen, geproduceerd en verpakt.
  • Bunnies by the day (1)
 • C

  • Caroline EllerbeckCaroline Ellerbeck (0)
   Over Caroline Ellerbeck Ik maak tekeningen voor kinderboeken en tijdschriften. Samen met uitgeverijen en ontwerpbureau’s maak ik een boodschap wervend of aantrekkelijk. Mijn liefde voor tekst en beeld is op de academie ontstaan. Ik studeerde grafische vormgeving op de Koninklijke Academie voor beeldende kunsten. Zelf vond ik de beeldende vakken het allerleukst. Daarom maakte toen graag illustratieven boekjes of schilderijen. De uitdaging van het illustreren van artikel is de eenvoud.Het beeld moet pakkend zijn en een zichtbare boodschap hebben. De lezer wordt op die manier uitgedaagd om het artikel metteen te lezen. Bij het maken van een boek is het juist belangrijk dat de tekeningen het verhaal dragen dus de sfeer en stijl moeten kloppen bij het verhaal en de doelgroep van de lezer. Uitgeverijen waar ik mee samenwerk zijn: Uitgeverij Rubinstein, Uitgeverij Van Goor en uitgeverij Boom, Voor Alliantis maakte ik een boekomslag. Wil je mijn boeken zien of kopen kijk dan op kinderboeken
  • Charlotte DematonsCharlotte Dematons (0)
   Charlotte Dematons werd op 21 september 1957 geboren. Na haar middelbare school in Frankrijk ging ze naar de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, waar ze zich specialiseerde in illustreren en ontwerpen. In 1982 deed ze examen. Tijdens de tentoonstelling van de eindexamenkandidaten werd haar werk opgemerkt door de uitgever van Lemniscaat. Hij gaf haar een opdracht voor het maken van een prentenboek. Dat werd Dido, haar debuut als prentenboekenmaakster. Charlotte is bekend van onder andere "De Gele Ballon" en het prachtige boek "Holland"
  • Ckoe RotterdamCkoe Rotterdam (0)
   Onder de naam Ckoe werk ik als tekenaar en animator, en speel met diverse media waardoor je mijn werk, en mijzelf, op verschillende plaatsen terug kan vinden. Voor Sesamstraat bedacht en maakte ik de animatie Worm Wordt… en maakte daar 40 afleveringen van. Daarnaast animeerde ik verschillende versjes voor het programma. Ook mag ik voor Studio Snugger geregeld wat (smerige) animaties maken. In 2017 verschenen de kartonboeken Een rondje Rotterdam en Een rondje Diergaarde Blijdorp. Boeken die ik zelf heb geillustreerd en uitgegeven. Een rondje Rotterdam is bijna niet meer weg te denken uit de Rotterdamse kinderkamer en is bezig aan zijn derde druk. In 2018 verscheen het uitklapboek Dwars door Rotterdam. Het aantal boeken en producten in deze lijn zal in de loop van 2019 nog uit gebreid gaan worden. In 2014 schreef en tekende ik De Ruil van Willem voor uitgeverij Zwijsen, en in 2017 verschijnt Wat Doet Een Ridder Eigenlijk? waarvoor ik de tekeningen maakte. Eerder maakte ik ook strips voor oa Okki, Jippo en als eigen werk oa Uier waarvan 7 boeken verschenen. Ook animeerde ik voor BNN’s Proefkonijnen en werd mijn eerste serie animaties Itching Hands opgepikt door Mtv. In opdracht van oa Karst Grit Media en Imagine People maakte ik verschillende tekenanimaties voor een breed scala aan instanties en bedrijven waaronder de Nationale Politie, Rechtspraak, Gemeente Den Haag, Kindcentra 2020 en Woonstad Rotterdam. Andere klanten varieëren van De Pauluskerk/ Dokters van de Wereld, Solar World Cinema en NTR Wisebits,
  • Clavis (0)
  • CollectACollectA (0)
   We are one of the world’s largest makers of toy animal replicas. Our products are of the highest quality in both sculpture and painting. They are being used in role play for educational purpose, awareness of endangered species, consciousness of environmental protection and ultimately having a benefit for the animals they represent. With the help of a famous UK palaeoimgaery, we have built the biggest dinosaur line in the world; and in co-operation with a well-known equestrian expert in the US, we have sculpted some of the finest toy horses.
  • CorolleCorolle (1)
   Remember opening your present and seeing your doll for the first time? If you’re like us, this is an unforgettable moment, a treasured memory that you want to relive later with your own children. Corolle dolls will help you do this. Their pretty faces and delicate vanilla scent are unmistakable—these dolls are deliciously beautiful and well-dressed. What’s their secret? Their story begins in Langeais, in the heart of France’s Loire Valley. There, a team of five people work in a stylish office just like you would see at a top fashion house where they dream up, design and select models, fabrics and materials. Each year, these passionate designers bring a sparkle to the eyes of little ones and grown-ups with their modern collections. The story continues in Asia where the dolls, clothing and accessories are made according to European and American standards. Every year since 1979, the good fairies at Corolle have called on a wealth of imagination to create dolls, clothing and accessories that fit each child’s age and stage. This play helps them learn about the world around them, imitate what they see, explore their dreams, and let their imaginations run free. You’ll find the magic of Corolle in so many laughter-filled moments: thousands of play sessions; dolls dressed and undressed; babies fed, rocked and changed; cuddly dolls pampered and chewed on!
  • Crocodile Creek (1)
 • D

  • Dantoy (1)
  • De KunstboerDe Kunstboer (0)
   De Kunstboer, uiterst creatief bedrijf met Flagshipstore en showroom/hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam, 9 straatjes area. In deze webshop vindt u onze eigen collecties tassen, kinderkleding en producten die wij voor andere bedrijven ontwerpen. Daarnaast door ons geselecteerde en zelf geïmporteerde artikelen.
  • Deem DesgnDeem Desgn (0)
   Bij Deem Design vindt je de leukste handgemaakte en organische baby accessoires. Kettingen voorzien van belletjes en houten kralen om je kindje bezig te houden. Van maxi-cosi spanners tot wagenspanners en van woonkettingen tot houten knijpers.
  • Deltas kinderboekenDeltas kinderboeken (0)
   Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan. Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen. Bij Deltas beseffen we dat maar al te goed. Daarom vindt u in ons fonds een breed gamma aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. En bovendien hebben ook de helden van Disney en Nickelodeon al jarenlang een vaste plek in ons programma.
  • Die SpiegelburgDie Spiegelburg (0)
  • Djeco (65)
   Al jaren voeren wij het merk Djeco. Hunnie DjecoHet Franse merk maakt bijzonder speelgoed voor jong en oud. Djeco is gespecialiseerd in het knutselen en maakt producten in mooie patronen en de vrolijkste kleuren. Het design team van Djeco zorgt elk jaar weer voor nieuwe supermooie producten. Kwaliteit staat bij Djeco hoog in het vaandel. Alle producten (stiften, verf etc.) zijn uitwasbaar en makkelijk van de tafel te poetsen. Djeco-collectie-HunnieDe laatste jaren heeft Djeco het assortiment sterk uitgebreid met spelletjes, baby artikelen, houten speelgoed, puzzels en accessoires en decoraties voor de kinderkamer.
  • DjubiDjubi (0)
   Simple: our goal is to provide a quality, outrageously fun outdoor activity for kids, parents, and grandparents alike. Djubi is the name of the game and the ball used in the game. It's pronounced joo-bee, and once you've played it, you'll realize that you no longer have any excuse for sitting on the couch. Better yet, you won't even want an excuse. You'll be playing djubi.
  • Dress Your DollDress Your Doll (0)
   Origineel speelgoed voor mode ontwerpers in spé. DressYourDoll is creatief en origineel speelgoed. Wat is er immers leuker dan zelf poppenkleertjes maken? Kinderen ontdekken opnieuw de eindeloze mogelijkheden van simpele materialen zoals stofjes, een schaar, naald en draad.
  • Drink in the BoxDrink in the Box (1)
  • Dutch Sprinkles (7)
 • E

  • Egmont Toys (0)
  • Ein 'O ScienceEin 'O Science (0)
   De experimenteerboxen van professor EIN-O staan garant voor uren speelplezier. Niet alleen kun je zelfstandig leuke proefjes doen, maar door de extra uitleg van professor EIN-O. In de I Know-gids leer je ook hoe je, wat je geleerd hebt, kunt toepassen in het echt. Ook krijg je achtergrondinformatie over het onderwerp.
  • Engelpunt (10)
  • Esschert Design (1)
  • EzPzEzPz (0)
   Lindsey Laurain (oprichter EZPZ's) heeft een groot hart als het gaat om de speciale behoeften gemeenschap. Ze heeft gewijd middelen om een ​​goede eten technieken en bewust te maken van de juiste mijlpalen in de ontwikkeling van een focus van ons bedrijf te maken. Meer in het bijzonder, heeft ze me ingehuurd, Dawn Winkelmann, MS, CCC-SLP, zoals de Special Needs Program Coordinator en Feeding Specialist. Als zodanig worden de producten EZPZ's getest en door mij (en andere therapeuten) goedgekeurd om ervoor te zorgen dat neurotypical kinderen, als kinderen met speciale behoeften, kunnen onze producten te gebruiken. Bovendien wordt EZPZ vereerd om een ​​deel van de Changing the Face of Beauty campagne. Deze campagne omvat het benadrukken van personen met een handicap als modellen in de media en pleiten voor andere commerciële retailers om hetzelfde te doen. EZPZ steunt deze beweging niet alleen omdat onze producten hebben geholpen kinderen (en volwassenen) met een handicap, maar ook omdat we houden van het zien van de mooie gezichten van onze klanten en modellen met het syndroom van Down, autisme, low vision, hersenverlamming ... om er maar een paar te noemen . Ik ben er trots op om te werken voor een bedrijf dat veranderende heeft gemaakt leeft een kernwaarde bij wijze van het waarborgen van de maaltijd is “EZPZ” voor alle families. Hieronder vindt u getuigenissen van een aantal van de gezinnen we hebben het geluk om te weten en te ondersteunen.
  • Ezyroller (1)
 • F

  • Feestbeest Kids (1)
  • Foam ClayFoam Clay (0)
   Foam Clay is een zelf hardend boetseer materiaal met kleine balletjes - ideaal voor het bedekken, of het vormen om verschillende hobby materialen. Alle kleuren zijn met elkaar te mengen, dus iedere denkbare kleur is mogelijk. Voor gebruik dient u de klei uit de verpakking te halen en goed door te kneden. De droogtijd varieert van 1 tot 3 dragen, afhankelijk van het model en de dikte van de laag klei. Bewaar de ongebruikte klei luchtdicht, bijvoorbeeld in het bakje waarin u het ontvangt.
 • G

  • GaltGalt (0)
  • GezinnigGezinnig (5)
   Moeder worden is geweldig, maar je wereld staat op z’n kop. Moeder zijn is ook geweldig, maar het brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. De kunst is om te blijven genieten van die prachtige taak om je kind te begeleiden op weg naar zelfstandigheid. Gezinnig wil moeders helpen om de spitsuurtijd makkelijker en leuker te maken.
  • GokiGoki (0)
  • GottmerGottmer (0)
   De Gottmer Uitgevers Groep is een zelfstandige, algemene uitgeverij en heeft een breed assortiment boeken en digitale uitgaven, verdeeld over verschillende imprints (Gottmer, Becht, Altamira, Hollandia en Dominicus) en genres (kinderboeken, spiritualiteit, watersport, reizen en lifestyle). De Gottmer Uitgevers Groep vindt zijn oorsprong in Uitgeverij J.H. Gottmer (1938) en Uitgeverij H.J.W. Becht (1892) en heeft een groot aantal bekende en gerespecteerde auteurs in zijn fonds.
  • Gouden BoekjeGouden Boekje (0)
   De Gouden Boekjes komen oorspronkelijk uit Amerika. Ze heten daar Little Golden Books en worden uitgegeven door Random House. In Nederland worden de Gouden Boekjes sinds 2001 uitgegeven door Uitgeverij Rubinstein. Uitgeverij Rubinstein is opgericht in 1985 en is naast uitgever van de Gouden Boekjes vooral bekend als luisterboekenuitgeverij. Het is dan ook geen toeval dat verschillende Gouden Boekjes ook als hoorspel zijn verschenen. Wereldwijd zijn er meer dan 1.500 Gouden Boekjes verschenen die in totaal meer dan 3 miljard keer zijn verkocht. En elk jaar komen er nieuwe bij… Ook in Nederland!
  • Green ToysGreen Toys (0)
   At its core, Green Toys Inc. has always been an eco-friendly toy company. In fact, we say that to us, “every day is Earth Day.” Our commitment to sustainability and playfulness is part of our DNA and we hope to inspire others to share in this passion. From our 100% recycled materials to our US-based manufacturing, we’re raising awareness about sustainability while delivering unquestionably safe products. We believe that the best way to encourage environmental change is through goods people buy and use every day—and in our case that’s children’s products. We care about your kids – how they play, what they play with, and what the future holds. We are constantly exploring and innovating to deliver the best products possible for a playful planet for all.
  • Grenn (0)
  • Grennn (2)
 • H

  • HabaHaba (5)
   Sinds 1938 maakt Haba kwalitatief hoogwaardig speelgoed voor kinderen. Vroeger voornamelijk hout, tegenwoordig maakt Haba ook gezelschapsspellen en meubels.
  • Happy HorseHappy Horse (4)
   Happy Horse, dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken. Happy Horse tekent al ruim 50 jaar lang een collectie knuffels en bijpassende artikelen die steevast verleiden tot een glimlach of een grinnik. Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.
  • Hasbro (1)
  • HatchimalsHatchimals (0)
   Van Spinmaster company
  • Het Muizenhuis (4)
  • Hollie (4)
   Nieuw merk in poppenkleding en poppenaccessoires. Alles 'made with love for your little best friend'. Dutch Design, geproduceerd in Europa.
  • HunnieHunnie (3)
   Hunnie eigen merk
 • J

  • JanodJanod (15)
   Janod staat bekend om zijn prachtige houten speelgoed van hoge kwaliteit, duuzaamheid en uniek design. Het omvat een uitgebreid aanbod baby- en peuter speelgoed, van stapelpuzzel tot loopfiets en poppenwagen. Janod is inmiddels internationaal bekroond met verschillende prijzen voor hun houten speelgoed. Bekijk het aanbod Janod online bij Lobbes.
  • JellycatJellycat (0)
  • Juulz Illustrations (4)
 • j

 • K

  • Kaartje of KipKaartje of Kip (0)
   Kaartje of Kip is begonnen met Karin... Karin is geboren op 15 oktober 1981 en groeide op in de polder van het groene hart. Op de basisschool droomde Karin over een toekomst als pottenbakster, boerin en modeontwerpster. Het werd de kunstacademie en in 2000 wordt ze daar ook aangenomen. Na "modevormgeving" aan de academie van Arnhem studeert ze in 2005 succesvol af als illustrator aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam. Boerin is ze nooit geworden, wel woont ze nog steeds in de polder. Ze is o.a. werkzaam geweest als illustrator voor tijdschriften, ze heeft dessins en prints voor de modebranche ontworpen, ze is accessoireontwerpster geweest en bovenal: ze ontwerpt bijna dagelijks kaartjes op verzoek van de mensen om haar heen. Daarom besloot ze op haar 30ste verjaardag een internetwinkeltje te openen, en zo haar kaartjes voor iedereen bereikbaar te maken. Vrienden noemen haar nooit Karin. Want Karin komt uit de polder, en heeft dus een bijnaam. In haar geval is dat Kip. Maar haar familie liefkoost haar liever met Kaartje. Noem haar geen Karin.. maar Kaartje of Kip!
  • KaplaKapla (0)
   Kapla speelgoed bouwplankjes zijn uniek! De Kapla-blokjes zijn allemaal even groot, rechthoekig en verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt van onbehandeld glad grenenhout en splinteren en slijten niet! Door hun unieke afmeting kun je er oneindig veel verschillende bouwwerken mee maken. Stapel de Kapla-blokken op elkaar, maak bruggen, leg verbindingen en je ziet de mooiste constructies ontstaan. Lijm is niet nodig! Je kunt natuurlijk zelf bedenken wat je wilt bouwen, maar er is ook een mooi Kapla boek met ideeën te koop waar je inspiratie uit kunt halen. Kapla speelgoed is geschikt voor alle leeftijden!
  • Kersje op de Taart (1)
  • Kid'SleepKid'Sleep (0)
   Kidsleep wekker is de perfecte innovatieve wekker voor ouders die graag uitslapen. Elke ouder heeft er wel eens mee te maken gehad dat hij of zij er vroeg uitmoeten omdat het kind al wakker is, deze innovatieve wekker brengt daar verandering in, deze wekker laat zien met een wakker dier dat het kind er al uit mag, maar als het diertje nog slaapt op het plaatje moeten ze blijven liggen.
  • Kidywolf (7)
  • KinderfeetsKinderfeets (0)
   Derived from the Dutch for “children” and “bicycle,” a Kinderfeets is a wooden push bike designed to ease the transition to pedal-powered bicycle at a toddler’s comfort level. More than a toy, Kinderfeets is a father’s gift to his son. Disappointed with the push bikes available, Dutch designer Oscar Mulder decided to create his own balance bike for his son, Sebastiaan. Oscar wanted Sebastiaan to be able to cruise once he became confident enough, so he broke the push bike mold and added footpegs. Knowing kids love to get dirty, he added a removable seat cover that can go in the wash with the rest of the laundry. Other push bikes have inflatable tires that go flat, interrupting the fun. But Kinderfeets’ tires don’t require air. Plus, Kinderfeets’ colorful chalkboard finish provides a reusable canvas for children to exercise their creativity. Older now, Sebastiaan rides a regular bike with ease and confidence – all thanks to the push bike his father designed with him in mind.
  • Konges SlojdKonges Slojd (3)
 • L

  • L'Oiseau BateauL'Oiseau Bateau (0)
   L'Oiseau Bateau is een Frans merk dat is opgericht in 1994. Alle producten zijn geinspireerd op verhalen, helden, legendes, kleuren, vrolijkheid en alles is met de hand gemaakt.
  • Lanco ToysLanco Toys (0)
   Lanco Toys is a family business from Barcelona dedicated to the design and manufacture of 100% natural rubber toys since 1952. All our toys are made of 100% pure natural rubber from the Hevea tree having three differentiated Collections: Baby Care articles, Pets toys and Rubber Ducks. Quality is our main driver and it's present all along our production process resulting in a unique product free of PVC, BPA, Nitrosamines and Phthalates and being hand-painted with food grade dyes. Our designs lead the market and have been a inspiration for many other manufacturers having been globally recognized and awarded several times during our trajectory. Another differentiation aspect of our toys is that all the production process is strictly made by hand, from the moulds to the decoration, therefore each product is unique and original fruit of an artisanal work. Last but not least, our production system and raw materials respond to a ecologic and environmentally friendly mindset, resulting in an ecologic product completely natural and biodegradable
  • Le Toy VanLe Toy Van (6)
   Le Toy Van A world of pure imagination: where wooden toys set the scene for idyllic childhood adventures. From charming Daisylane doll’s houses and Honeybake home-life to jolly pirate ships and enthralling castles: children are free to create their own stories. Themes wonderfully complemented by Budkins poseable characters & detailed playmats. Discover Le Toy Van
  • LeifLeif (0)
  • Lemniscaat (0)
  • LillifeeLillifee (0)
   Prinses Lillifee komt van het Duitse merk Spiegelburg. Prinses Lillifee speelgoed is leuk voor alle kleine prinsesjes en feeën. De roze tinten overheersen en prinses Lillifee straalt natuurlijk veel uit.
  • Lilliputiens (4)
   Lilliputiens, het verhaal van een op en top Belgische passie, werd in 1995 opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaardje gemaakt. Opdracht volbracht dus! De Lilliputiens-familie is vandaag al behoorlijk uitgebreid en blijft verrassen met haar bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages die kinderen gelukkig maken. Welkom in een wereld vol ontdekkingen en speelplezier waar creativiteit troef is! Verwondering Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitsvolle en 100% veilige manier van leren.
  • Little Dutch (2)
  • LulujoLulujo (1)
   lulujo is a proudly Canadian company behind premium baby essentials. An ever growing global business, our brand is simple: create functional products with comforting fabrics that modern parents and babies love. Launched in 2009, the collection, known for its top-selling multi-functional cotton muslin swaddling blankets, ultra soft fabrics and fashionable fun prints, has earned its place among leading brands in the industry. Personally used, tested and designed, we stand proudly behind all of our products.
 • M

  • MagnaTiles (4)
  • MagnutzMagnutz (0)
   MAAK, BOUW, PUZZEL en CREËER! Deze tegels met ingebouwde magneten bieden onbeperkte mogelijkheden! Voor ieder kind gaat een creatieve wereld van maken, bouwen en creëren open. Het bouwen is bijzonder eenvoudig door het gebruik van de magneten. Het bouwen met de Magnutz tegels ontwikkelt de fijne motoriek en stimuleert het ruimtelijk inzicht door het omgaan met elementen in een driedimensionale ruimte, daarnaast blijft het de creativiteit stimuleren doordat het kind zelf iedere keer weer nieuwe creaties kan maken. Afhankelijk van de leeftijd kunnen kinderen steeds complexere (3D) bouwwerken maken. Het spel met de Magnutz groeit met het kind mee en afhankelijk van de levensfase kan het kind (eventueel) ander speelgoed toevoegen. Op zich bieden de Magnutz al voldoende uitdaging en urenlang speelplezier! Op Facebook zijn vele creaties te zien ter inspiratie en vermaak!
  • Micro StepMicro Step (0)
   Micro is een Zwiters bedrijf, opgericht in 1996 in het plaatsje Küsnacht. Ontwerper Wim Ouboter (Nederlandse vader) is op het idee gekomen in een fabriek in Amerika waar skatebord-achtige steps werden gebruikt om van A naar B te komen. Vanaf de eerste step met 2 wielen is uiteindelijk de driewielige step ontstaan. De filosofie van het bedrijf: urban lifestyle -- mobility, fitness and fashion. Belangrijkste uitgangspunt is de uitmuntende kwaliteit. En als er dan toch een onderdeel versleten is, kan het eenvoudig vervangen worden. Daarom heeft Hunnie de Micro Step (maxi en mini) in het assortiment.
  • Mimijo (1)
  • Mini LocoMini Loco (0)
   Wie heeft er niet mee gespeeld? Spelend leren, daar draait het om! Loco Wie heeft er niet mee gespeeld? Al ruim 40 jaar is Loco niet meer weg te denken. Het spel met de basisdoos met steentjes en losse opdrachtenboekjes. Leuk om te spelen op school én thuis en zo spelenderwijs te leren over rekenen, taal en lezen, maar ook over landen, verkeer en nog veel meer. Al dan niet rondom een karakter dat centraal staat, zoals Dikkie Dik, Sesamstraat en Dora & Diego. Loco groeit met je mee De kleurrijke opdrachtenboekjes over allerlei onderwerpen zijn los te verkrijgen, zodat er iedere keer wel wat nieuws te ontdekken valt. En met Loco Bambino, Loco Mini en Loco Maxi is er voor iedereen tussen de 2 en 12 jaar een passende editie van Loco.
  • Miniroom.seMiniroom.se (0)
   Miniroom of Miniroom.se is een supergave winkel met kwaliteitsmerken uit Zweden. De missie: maak de kinderkamer tot de mooiste en leukste van de wereld. Ze zijn bekend van de schattige Kanindocka poppen in Scandinavische stijl. Deze lieverd met vrolijke konijnenoren en roze blosjes op haar wangen zorgt voor veel speelplezier en heeft een hoog knuffelgehalte! Naast deze poppen heeft Miniroom ook andere mooie knuffels, dekentjes en kussentjes. Allemaal perfect met elkaar te combineren en ook heel leuk om als kraamcadeau te geven!
  • Modu (7)
  • MonchhichiMonchhichi (0)
   Monchhichi werd in 1974 geïntroduceerd door de Japanse Speelgoedfabrikant “SEKIGUCHI” Sinds 1974 hebben heel veel Monchhichi’s wereldwijd een goed thuis gevonden, Monchhichi is wereldwijd bekend bij kinderen hun ouders en grootouders. Want wees nou eerlijk heeft u vroeger ook niet een Monchhichi gehad? of was u een van de weinigen die nu alsnog op zoek gaat naar deze lieve knuffelaapjes om hem of haar voorgoed in uw hart te sluiten.
  • Mookie (3)
  • MosesMoses (5)
 • m

 • n

 • N

  • Navir (2)
   Navir is een Italiaans merk dat al meer dan 40 jaar is gespecialiseerd in ontdekken en experimenteren! Navir, het merk dat al meer dan 40 jaar speelgoed maakt voor het ontdekken en experimenteren. Navir is gespecialiseerd in optisch speelgoed zoals verrekijkers, bugviewers, microscoop. Daarnaast heeft Navir een rijk productrange ontwikkeld om te leren en experimenteren. De gebruikte materialen zijn gecertificeerd en duurzaam.
  • NijntjeNijntje (0)
  • Nuki Nuby (0)
 • O

  • OgoSportsOgoSports (0)
   OgoSports is het merk buitenspeelgoed. Echte kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. OgoSport maakt voor de producten gebruik van lichtgewicht materialen die goed tegen (zout) water kunnen. Zo kan het ook na een vakantie aan de kust nog worden gebruikt
  • Oli& Carol (2)
  • OolyOoly (8)
 • o

 • P

  • Pakje Plezier (2)
  • Paola Reina (4)
  • PapiergoedPapiergoed (0)
   Hoe geef je de liefde voor creativiteit en fantasie door aan kinderen? Zonder de zorg voor onze planeet uit het oog te verliezen? ”Dan begin je een eigen speelgoedmerk“, dacht Angema. Vanuit die uitgangspunten ontwerpt Papiergoed met veel plezier en liefde het mooiste en leukste speelgoed. Met bio-inkten gedrukt op FSC- papier, productie 100% in Nederland en met een scherpe prijs, missie behaald, denken wij zo!
  • ParacordParacord (0)
   Dit is oorspronkelijk een parachute koord, maar wordt nu ook toegepast voor het maken van de mooiste armbanden en kettingen. Het Paracord bestaat uit een kern van draden in een nylon omhulsel. Het nylon kan in de mooiste kleuren worden gemaakt. Een paar soorten Paracord, een naald, en wat sluitingen en je maakt echt de gaafste armbanden.
  • Perfect PetzzzPerfect Petzzz (0)
  • Petit MonkeyPetit Monkey (25)
  • Pl-ugPl-ug (3)
   PL-UG is the creation of two Ben’s who both share wonderful childhood memories of building dens in the garden and when this was combined with a background in toy design, PL-UG was born. By bringing together our expertise, we have created a toy that enables children to take den building to the next level and create their own memories! BEN + BEN
  • Plan ToysPlan Toys (5)
   Plan Toys Green Toy - Green Company. PlanToys maakt innovatief en educatief speelgoed voor elke ontwikkelingsfase van kinderen. Niet alleen het ontwerp is goed doordacht maar het daagt kinderen ook uit en stimuleert daarmee de creativiteit. Plan Toys is opgericht in 1981 en is de eerste speelgoedfabrikant ter wereld die hout gebruikt van rubberbomen, die niet langer latex produceren. Vanaf het begin heeft Plan Toys rekening gehouden met het milieu. Het productieproces is er opgericht om afval te minimaliseren en energie te besparen. Men gebruikt materialen opnieuw en heeft innovatieve manieren geïntroduceerd om papier en andere producten te hergebruiken. Kwaliteit en veiligheid Het speelgoed wordt vervaardigd volgens specifieke procedures inclusief het gebruik van hout zonder chemicaliën en niet giftige kleurstoffen op waterbasis om de producten een kleurrijk tintje te geven. Al het gemaakte speelgoed ondergaat een uitgebreid kwaliteitsinspectie voordat het de fabriek verlaat. PlanToys heeft diverse nationale en internationale onderscheidingen ontvangen, zoals de prestigieuze Reddot Design Award en de Duitse Ontwerp Prijs. Kortom, elke activiteit die men onderneemt geeft aan dat men toegewijd is aan het doel om een betere samenleving te maken, de kwaliteit van leven probeert te verbeteren en respect heeft voor de leefomgeving.
  • Play& Go (0)
  • Primo (1)
  • Purle FrogPurle Frog (0)
   Purple Frog is een merk met vrolijke en handige home en lifestyle producten. Deze paarse kikker wil graag anders zijn dan al zijn groene vriendjes. Daarom zet Purple Frog alledaagse producten in een ander perspectief.
 • Q

  • QuadrillaQuadrilla (0)
   Quadrilla is a subsidiary company of Hape International who for over 20 years has been producing high quality toys and games that support children as they play, learn, interact and grow. Quadrilla® is a system of blocks, tracks and accessory pieces that allow the energy of a marble to travel down a wooden path. Meticulously crafted wooden tracks and a rainbow of coloured blocks, each with a different function, are the starting point for an infinite number of designs for marbles to drop to a new level, go right or left, swirl in a funnel, or pour out of a teeter totter. Each main set contains an instruction booklet to introduce you and your child to the basic principles of playing with Quadrilla, the booklet also includes a variety of tricks and tips on how to make connections between blocks and tracks. This award winning educational toy will provide countless hours of learning and entertainment, challenging children's observation, thinking, and problem solving skills.
 • R

  • Relevant Play (0)
  • Rex London (5)
  • RiceRice (0)
   About RICE RICE is a Danish home wares and accessories company. We are known for our colourful melamine, handmade baskets and storage, and our hand glazed tableware. Charlotte: The beginning of RICE... RICE was founded late 1998 - born only a few months after my son Max. The idea of starting RICE was "under construction" for a while - my French husband Philippe and I wanted changes to our lives - we had lived in Paris for almost 15 years together. We both had great jobs, but felt the need to slow down - have a life where we both travelled at the same time and enjoy a more quiet lifestyle... During a VERY long lunch in the French country side with Charlottes old School friend - we decided to try selling some of the things he could get made, and then combine with some items from Madagascar - all this whilst having our base in Denmark. Our designs are inspired by “the good old days” and are very “down to earth” with lots of detail. We hope to colour you happy when you are washing, cleaning, baking and relaxing in your home. We have a big heart and strong social ethics. We support Global Compact, and we are the first Scandinavian company certified by the SA8000 standard, based on our projects with suppliers around the world. We wish to surround you with homely objects – down to earth but still funky, fun and functional.
  • Roos ProductionsRoos Productions (0)
   ONTWERPEN VOOR KINDEREN MOGELIJK MAKEN: DAT IS ONS DOEL! DressYourDoll werd in 2009 opgestart door 3 enthousiaste vrouwen. Lena De Swert en Els Van Houtven, moeder en dochter, en Rosalinde Heerkens, zetten vanaf dan hun gezamenlijke professionele achtergrond – respectievelijk textieldruk, patroonontwikkeling en mode – in om samen een uniek concept te ontwikkelen: DressYourDoll. Ontwerpen voor kinderen werd mogelijk! Onze waarden In de eerste plaats is ontwerpen voor kinderen gewoon leuk. We willen jonge mensen geboren in het digitale tijdperk weer het plezier en de mogelijkheden laten ontdekken van een lapje stof, schaar, naald en garen. Wij geloven ook in een educatieve component. We hopen dat onze producten op een speelse en uitdagende manier enkele vaardigheden kunnen bevorderen. Denk aan creativiteit, geduld, fijne motoriek en oog-handcoördinatie. Wij geloven ook dat speelgoed op een verantwoorde en respectvolle manier moet worden geproduceerd. Onze stoffen worden gemaakt van gerecycleerde PET-flessen; vrijwel al onze producten (met uitzondering van het naaimandje en de stofschaar) worden in Europa geproduceerd aan eerlijke prijzen, in kleine, familiale ondernemingen. We zien het graag als onze bescheiden bijdrage aan een faire economie, die de planeet respecteert.
  • Rose Stories (1)
 • s

 • S

  • Science 4 YouScience 4 You (0)
   Science4you is a business whose activity focuses on the development and commercialisation of scientific & educational toys.
  • Scratch EuropeScratch Europe (0)
   Scratch is a real Belgian company. And Scratch wouldn’t exist today without the enthusiasm of the team behind it. Our team of young parents and toy specialists knows as none other what children and parents are looking for in toyland and translate it into wonderful product designs that always go hand in hand with safety. Scratch keeps on innovating with new ideas and themes that focus on the children’s development. Playing is discovering and Scratch takes you on that adventure!
  • Sharky Capt'nSharky Capt'n (0)
   Ahoy en volle kracht vooruit! Met Capt'n Sharky en zijn bemanning beleef je de spannendste avonturen op zee! Capt'n Sharky is een Duits merk dat zich volledig richt op kinderen. Zoals je al uit de naam kunt afleiden, heeft het merk als thema piraten en haaien, die je dan ook in ieder artikel terugvindt. Het assortiment bestaat uit speelgoed, knuffels, tassen, kinderboeken, vriendenboekjes, feestartikelen, teken- en schrijfgerei, nachtlampjes en nog veel meer!
  • SiggSigg (0)
   Sigg is sinds 1908 producent van herbruikbare flessen. Sigg staat bekend om zijn ‘Swiss made’ aluminium flessen. Dit zijn lichte herbruikbare flessen die erg populair zijn bij buitensporters. Sigg heeft ook een ‘Steelworks’ lijn die gemaakt wordt in China. De Sigg aluminium flessen zijn lekvrij en hebben allen een handige dop met oog waardoor je de fles gemakkelijk aan je tas kan vastmaken. Er zijn Sigg flessen in allerlei kleuren en groottes, voor ieder wat wils!
  • SkwishSkwish (0)
   Skwish is een heel leuk voel- en beweegspeeltje voor baby's en kinderen. Makkelijk vast te houden, licht en reuze interessant! Alle houten onderdelen zitten op elastiek gespannen waardoor de 'bal' vervormbaar is en de kralen verschoven kunnen worden. Hierdoor ontstaat een leuk geluidje.
  • Smart GamesSmart Games (5)
   Smart Games heeft een collectie logische denkspellen die makkelijker lijken dan ze zijn. Smart Games spellen zijn leuk voor jong én oud en erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Met meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden. Smart Games blijf je spelen!
  • SmartMax (1)
   SMARTMAX® laat kinderen de fascinerende wereld van magnetisme op een veilige manier ontdekken.
  • SnoozebabySnoozebaby (0)
   FEEL THE EFFECT Snoozebaby is een ambitieus merk dat al een decennium lang niet meer weg te denken is uit de Nederlandse baby- en peutermarkt. En buiten ons eigen land zijn we nu ook beroemd. Onze ultrazachte, functionele en speelse baby textielaccessoires, gebaseerd op het slimme label concept, raken universeel de juiste snaar. Veel kleintjes kunnen niet meer zonder onze labeltjes en zachte stoffen. Die zijn namelijk heerlijk om mee te duimen, aan te friemelen en te plukken. De fijne motoriek en de tastzin worden gestimuleerd. Comfort, rust en geborgenheid worden gratis meegeleverd. En dat door simpelweg met onze producten te knuffelen. Ontspannen kleintjes, ontspannen ouders. Snoozebaby – FEEL THE EFFECT Sterrenstof Onze producten worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal. We gebruiken satijn, zijde, fluweel en ribstof. Ieder kind ontdekt een favoriet label. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. Onze producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd. Made in Holland, loved all over De Snoozebaby collecties worden op ons hoofdkantoor in Amsterdam bedacht, geschetst en tot in detail ontworpen. Inmiddels werken we met tientallen distributeurs en onze prachtige producten gaan de hele wereld over. Je vindt ons in babyspeciaalzaken, luxe warenhuizen, speelgoedwinkels, cadeauwinkels, boetieks, interieurwinkels en boekwinkels. Ga naar verkooppunten voor een actueel overzicht van waar je onze producten kunt kopen. Alle producten van Snoozebaby zijn met de grootste zorg en met de hand gemaakt. Toch adviseren wij na elke wasbeurt alle labels even na te lopen.
  • Sophie de GirafSophie de Giraf (4)
   Er was eens, een heel gewoon verhaal... De kleine giraf werd geboren op 25 mei van het jaar 1961... de naamdag van de heilige Sophie! In die tijd werden er slechts speelgoedbeestjes gemaakt die huisdieren waren of bekende dieren van de boerderij... daarom heeft op een goede dag in Frankrijk een zekere meneer Rampel het concept bedacht van rotomoulding van rubber voor de vervaardiging van speelgoed. Zo kreeg hij het idee om een giraf te maken, een nieuwkomer op de markt met zijn exotische uitstraling en waarvan de grootte en de vorm ideaal waren voor baby's grijpreflexen. Het ontwerp van de mal, de vervaardiging ervan en de afwerking werden toevertrouwd aan meneer Brault, de atelierchef. De productie van Sophie de Giraf, zoals deze vandaag de dag nog steeds gebeurt, werd gestart op donderdag 25 mei, vandaar de naam. Dit was direct een succes. Jonge moeders herkenden direct de absolute "must" onder de speelgoedjes voor hun kind. Dankzij Sophie de Giraf huilde baby niet meer bij het doorkomen van de eerste tandjes! Aan de mond-tot-mondreclame die hierop volgde, heeft het kleine girafje zijn populariteit pas echt te danken. Vanaf die datum gingen generaties kinderen over heel Europa het piepgeluidje bewonderen en herkennen wanneer ze op de buik of het hoofd van de giraf drukken! De firma VULLI, gevestigd in Rumilly in de streek Haute-Savoie, bewaart met zorg het fabrieksgeheim van dit beroemde speelgoedje. Vandaag de dag wordt Sophie de Giraf nog altijd "handmatig" vervaardigd, aangezien er meer dan 14 manuele handelingen nodig zijn om dit speeltje te maken. Haar samenstelling op basis van rubber afkomstig van de heveaboom is 100% natuurlijk.
  • Souza (1)
   Souza for Kids® is ontstaan in 1998 en opgericht door Angeliek Clercx-de Jager, die op dat moment in het buitenland woonde met haar gezin. Met werkervaring in de baby- en kinderkleding begon Angeliek met het maken van een zustersetje voor de poppenhoek van de school van haar kinderen. Dit setje, en later vele andere modellen, viel zo in de smaak bij andere ouders dat ze een lokale naaister inschakelde om de verkleedkleding te maken. Deze verkocht Angeliek vanuit haar kofferbak. Door de toenemende verkoop, in eerst instantie ook via hotel-fairs, groeide de vraag in razend tempo en werd de productie verplaatst naar andere landen. Zo was Souza for Kids® een feit! Het achterliggende idee om met haar verkleedkleding fantasierijk kinderspel te kunnen stimuleren en bij te dragen aan het ontwikkelen van creativiteit en onderling speelplezier, was voor Angeliek reden om het merk verder te professionaliseren. Zo werden er eerst prinsessenslippertjes en later veel meer accessoires aan de collectie toegevoegd. Vervolgens is er een distributie netwerk in Europa opgezet. Eenmaal terug in Nederland, in 2004, zette de groei voort en besloot ook Angeliek’s echtgenoot zich in het bedrijf vestigen.____ Inmiddels is Souza for Kids® niet meer weg te denken in de Europese markt van kinderaccessoires en verkleedkleren. Dagelijks wordt er vanuit Nijnsel (NB), in Nederland door een creatief en professioneel team met enorm veel plezier gewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van accessoires en kleding. Souza for Kids® beschikt over verkooppunten en een netwerk van partners door geheel Europa.
  • SpektroSpektro (0)
   Spektro is een serie met verschillende experimenteerboxen waarmee kinderen spelenderwijs aan de slag kunnen met elektriciteit. De losse onderdelen waarmee alles gebouwd kan worden, kunnen d.m.v. eenvoudige drukknopverbindingen op elkaar worden geklikt waardoor het mogelijk wordt verschillende circuits te bouwen. Maak een mooie start met het ontdekken van elektriciteit met de experimenteer box Spektro 1! In het meegeleverde instructieboekje staan meer dan 75 opdrachten waarmee je stap voor stap leert hoe je verschillende onderdelen kunt gebruiken. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een lampje te laten branden of om een muziekje te laten afspelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf schema's te verzinnen waardoor het nog nét iets leuker wordt! Heb je iets fout gedaan? Dan is er niets aan de hand, Spektro is namelijk beveiligd tegen overbelasting en kortsluiting. Alle onderdelen bevatten stevige drukknopverbindingen waardoor alles keer op keer te gebruiken is.
  • SpielstabilSpielstabil (0)
   Spielstabil is buitenspeelgoed gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor het jarenlang mee kan gaan. Spielstabil verkleurt NIET. De collectie is groot, met de leukste speeltjes om met zand of water te spelen. Spielstabil speelgoed staat garant voor veel buiten speelplezier!
  • Spin Master (3)
  • Squishy (0)
  • Stella NovaStella Nova (0)
   Duitse producent van wereldbollen en kaarten
  • Sticky Lemon (12)
   Sticky Lemon experimenteert graag met vernieuwde kleurencombinaties en knipoogt naar de retro tijden!
  • Studio CircusStudio Circus (0)
   Wij houden bij Studio Circus erg van dieren, wat meteen terug te zien is in onze ontwerpen. Apen, flamingo's, tijgers en nog veel meer dierenvriendjes sieren onze posters en kaarten. Kijk vooral eens naar het 'Dieren-ABC': zesentwintig dieren samen op één poster. Een gezellige, leerzame beestenboel. Behalve van dieren, houden we ook erg van de natuur. Daarom gaan we bij Studio Circus duurzaam te werk. De kaarten en posters worden op 100% gerecycled papier gedrukt. Dave De creaties van Studio Circus komen uit de penseel van illustrator en ontwerper Dave. Deze creatieve vader decoreert al jarenlang de kinderkamers van zijn zoons, die - zoals elk kind - GEK op dieren zijn. Omdat Dave vindt dat élk kind een hippe, vrolijke kinderkamer verdient, ontwikkelde hij een collectie van posters en kaarten met eigentijdse dierdesigns. Hiermee was het merk Studio Circus geboren! Leonie Leonie heeft het beroep waar elk kind van droomt, speelgoedmaker! Al 20 jaar lang ontwerpt en produceert zij speelgoed en kinderkameraccessoires in allerlei soorten en maten. Als moeder van een stoere zoon weet ze bovendien hoe belangrijk het is dat kinderen zich fijn voelen op hun eigen kamer. Stinne Deze fantasievolle Deense dame zorgt voor een Scandinavische touch in de frisse designs van Studio Circus. Ze heeft een uitgesproken karakter en weet als geen ander wat trending is. Stinne is moeder van twee zoons en officieel verslaafd aan alles wat met speelgoed en kinderkamers te maken heeft! Bij Studio Circus maken wij van het huis graag een gezellige, leerzame beestenboel.
  • Studio Ditte (3)
  • Studioloco (7)
  • SuavinexSuavinex (0)
   Suavinex was founded in 1983. In a particular space and time sufficient matter and energy came together to create a project that would end up revolutionising the baby care sector. Today, we have become the first company to turn our soothers, bottles and soother clips into genuine fashion accessories for babies. Just like the major textile companies, each year Suavinex launches several collections of its basics. The hard work of our team has resulted in a unique set of products: collections, ranges and limited editions in which design plays a fundamental role. Being a baby nowadays means being able to combine accessories in the same way adults do, and a simple accessory can be a mark of distinction, a little luxury. This is why Suavinex offers LITTLE LUXURIES. But at Suavinex we not only offer you bottle feeding products, soothers and related accessories; we also work to make life easier for you and your baby. We help by bringing you products related to breastfeeding, sterilising and cleansing, teething and psychomotor development, baby hygiene, baby and toddler tableware, a textil range, as well as a wide range of body treatments for expecting and new mums as well as babies.
  • Sunjellies (1)
  • SuperBlocco (1)
  • SvooraSvoora (0)
  • SwaddleDesignsSwaddleDesigns (0)
   Lynette is a mom of two, an experienced nurse and a designer. When Lynette started SwaddleDesigns in 2002 there were no large square swaddling blankets on the market. She combined two of her passions - helping new parents calm and comfort their baby and designing attractive, safe & functional products, when she developed the Ultimate Swaddle.
  • SwingballSwingball (0)
   Mookie Toys is a leading global supplier, distributor and manufacturer of branded and licensed toys across multiple categories including outdoor, infant/pre-school, plush and ride-ons. Formed in 1987, Mookie has been promoting a world of play to children of all ages for over 25 years and is well established as a top 10 UK toy supplier. With 2 UK offices and 1 in Hong Kong, the Mookie Team is proud to support all of our brands through development, production and into market. Check out who we are by visiting our team page here - and if you are interested in joining us, contact us via our careers page! Mookie’s heritage is in outdoor sports toys and is best known for the Swingball® brand for which it acquired the global rights in 1993. Swingball remains one of the top selling toys in the UK and in 2014 celebrates its 40th anniversary!
  • Sylvanian FamiliesSylvanian Families (0)
   Sylvanian Families omvatten alle soorten dieren, die leven in een fantasierijk bos. Deze schattige speelgoed collectie biedt individuele creativiteit en eindeloze fantasie door middel van fantasie spel. Net als echte families, hebben deze schattige dierfiguren allerlei familieleden om hun liefde te delen. Met aantrekkelijke en prachtige gedetailleerde huizen, meubels en accessoires, kunnen de kinderen hun originele verhalen versterken.
 • T

  • Tactic gamesTactic games (0)
   Al meer dan veertig jaar biedt het Finse bordspelbedrijf Tactic consumenten innovatieve, hoogwaardige producten die enorm populair zijn geworden. De belangrijkste focus is om leuke games te maken die momenten van echte, warme fellowship bieden en die inhoud toevoegen aan diverse sociale situaties. Het doel van Tactic is nummer één bordspellen te worden door ... - hoogwaardige games, puzzels en speelkaarten voor alle leeftijden - nieuwe spellen en games - de juiste balans tussen elementen van geluk en strategie in games - het best mogelijk voor alle leeftijden - uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in alle games - Creëer het gevoel om keer op keer te willen spelen
  • Tandenpret (3)
  • TanglesTangles (0)
   Kinderen (en volwassen!) ervaren de therapeutische en kalmerende werking van de tangle die door de handen en vingers beweegt. Bij wiebelige kinderen kan de bewegingsonrust afnemen en de concentratie verbeteren. Bij kinderen die dreigen weg te dromen kan een tangle juist helpen om alert te blijven.
  • Teeny TyTeeny Ty (0)
  • Tender Leaf (1)
  • Tender Leaf Toys (1)
  • ThinkFunThinkFun (1)
   Ingite your mind... For people of all ages who want to challenge their mind and sharpen their skills, ThinkFun is the world’s leader in addictively fun games that build reasoning and creative thinking skills through play. Thinkfun begrijpt de essentiële schakel tussen amusement en hersengymnastiek en ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en animerend spelplezier verschaffen voor alle leeftijden, zowel op school als thuis. Alle Thinkfun spellen bevorderen je probleemoplossend en kritisch denken Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden en zijn erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen.
  • TikiriTikiri (0)
   Born in Sri Lanka, Tikiri is a brand whose products are based on the well-being of children and toddlers. From the conception of toys designed to meet children’s physical and emotional development, to their ethically sustainable production with eco-friendly and durable materials like cotton or natural rubber.
  • Tiny Magic (2)
  • TobarTobar (0)
   Tobar biedt een gevarieerd assortiment van speelgoed en gifts voor creatieve kids aan bij Kixx Online. Van traditioneel houten speelgoed tot educatief verantwoord speelgoed, gadgets en meer. Tobar speelgoed speelt in op de nieuwsgierigheid en activeert de creatieve fantasie van kinderen in de leeftijdsgroep vanaf ca. 3 jaar tot .....
  • Trixie (24)
  • TrullalaTrullala (0)
   Trullala is een Duits merk met verkleedkleding en handpoppen.
  • TrunkiTrunki (0)
   Trunki Kinderkoffers Trunki is licht en toch sterk, handig en zeer plezierig. Trunki kinderreiskoffers worden speciaal ontworpen om te vermijden dat kinderen te zware spullen dragen en daardoor hun kwetsbare rug overbelasten. Maar ze zijn vooral leuk, grappig en makkelijk. Verkrijgbaar in veel leuke soorten.
  • TryBikeTryBike (1)
   wat als je een product hebt en het nog net even iets beter wilt maken? Dan maak je het gewoon zelf. Trybike is ontstaan vanuit co&co na jarenlange ervaring met loopfietsen
  • Tyrell KatzTyrell Katz (0)
   Superleuk Engels merk I’m James the illustrator and designer and I draw all the characters that you see on our products. I feel unbelievably lucky because I have always loved drawing and doodling and now it’s my job. 20 yrs ago I started Tyrrell Katz with a vision to create designs that were original and fun in their look, feel and attitude. We wanted to make kids accessories fun and interesting, and thanks to the wonderful feedback we get from our customers it seems we have succeeded in our mission to create a brand that is instantly recognizable and captivates children and adults alike. This means a tremendous amount as we are a family based business and all the hard work is our own. From the very first moment every care has been taken to design and produce safe, practical and good quality products, that are also colourful, playful and fun. Timeless classics! We are continuously evolving our collection and my two boys, Toby 8 and Ben 6, are a constant source of inspiration. My business partner Nicky also welcomed a gorgeous bundle of joy at the end of June and we warmly welcome Zoe to the TK family. Our children provide so much inspiration as well as making us laugh a lot too!
 • U

 • v

 • V

  • Varis Toys (0)
  • VeryMappyVeryMappy (0)
   In 2013 is Very Mappy bedacht door Mans Esser. Het idee: kinderen op speelse wijze laten creëren en leren. De ontdekkingsreis door een stad of een land zorgt ervoor dat kinderen én volwassenen uren samen kunnen spelen en kleuren. Zonder de schermen van tv of tablet en mét een flinke dosis creativiteit!
  • VulliVulli (0)
   Created in 1945 and in the early days specializing in mechanical toys, Vulli has become over the years a famous specialist in the world of baby care and early learning toys. For more than 60 years, Vulli has designed and created products adapted to the various stages of a child's development.
 • W

  • Waba FunWaba Fun (0)
   Waba Fun ontwerpt en ontwikkelt creatief en educatief speelgoed voor kinderen. Leuk om iets te maken, maar ook om er steeds weer wat anders mee te doen. De filosofie van Waba Fun is dat kinderen met het speelgoed hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Hunnie heeft Waba Fun vooral als merk vanwege het beste speelzand: Kinetic Sand
  • WabobaWaboba (3)
   Waboba, maakt supergaaf buitenspeelgoed voor kinderen. WaBoBa komt van de Water Bouncing Ball een sooort stuiterbal voor op het water. Vroeger moest je echt goed kunnen gooien om een bal op het water te laten stuiteren maar met de Waboba kunnen ook de allerkleinsten mee doen.
  • WayToPlayWayToPlay (7)
   waytoplay© is de flexibele autobaan die bestaat uit makkelijk te koppelen baandelen. Met waytoplay© speel je op iedere ondergrond: over tapijt, op tafel, in de zandbak, over gras en rotsen. Zowel binnen als buiten, op vakantie en met al je vriendjes. waytoplay© combineert met ieder ander speelgoed en prikkelt de fantasie. Veel speelplezier!
  • Wee GalaryWee Galary (0)
   A note from Surya and Dave… Did you know that babies develop in so many ways during their first five years that it dwarfs everything they learn over the rest of their lives? Neither did we. Until 2002, when we had our son Sid and read everything we could get our hands on about babies’ development. That’s when we discovered, among other things, these fascinating gems… • newborns can only see as far as 12 to 15 inches away (around the length of your forearm and hand) • they are most taken with their parents’ faces • they are drawn to simple but repeating geometric shapes in black and white • which is great, because high-contrast visual patterns promote infant brain development • at around 1 year of age, they begin to recognize animal forms, later calling them by name As a graphic designer (Surya) and teacher (Dave), we were fascinated by the idea of helping our baby’s brain develop by literally playing with visuals. But instead of just drawing black lines on a piece of paper, we created a planet of animals, which continued to entertain Siddu as he got older. Again, we discovered… • as motor skills develop, babies start to grab the cards to look at them • as you tell stories for each animal, your baby may listen and look, starting to turn the card again and again • as a baby approaches one year, he or she may carry the cards around, sharing them with you and ask for a story. eventually he’ll start to be able to point out each animal as you name them. Wee Gallery’s scope expanded as we learned along with Sid, and along with his sister Anya, who was born in 2005. They’re now helping us choose animals and weigh in on their design. Surya and the kids paint lots of versions and then choose the best ones. We even often travel together to trade shows. Wee Gallery has been great for our family and we hope it enriches your family’s life too.
  • Wee Gallery (1)
  • Welly (0)
  • WheelybugWheelybug (1)
   De Wheelybug is een loopwagen in de vorm van een biggetje, bij, koe, muis, tijger of lieveheersbeestje, met 4 zwenkwieltjes waardoor kinderen in een kleine ruimte alle kanten op kunnen draaien.De body is gemaakt van zacht gepolsterd vinyl. Door de duwbeugel kan je er veilig op zitten en rondjes rijden. De Wheelybug is al leuk voor 1 jarigen, want je kunt hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. En als ze de eerste stapjes zetten duurt het niet meer lang voordat ze erop wegrijden.
  • White Goblin GamesWhite Goblin Games (2)
   Het Nederlandse bedrijf is in 2005 opgericht. De bordspellen en kaartspellen zijn ontworpen en uitgeven met passie en toewijding. Het zijn kwaliteitsspellen, zowel qua uitvoering als inhoud en zijn geschikt voor zowel de gehele gezin als voor de spelletjes fanaten.
  • WishboneBikeWishboneBike (0)
   The story of Wishbone Design Studio began in 2005 when Noah was one and Lulu was born. We were four bewildered Kiwis, living in New York City. Rich is from a small town in rural New Zealand. Not exactly a city boy. He practically lived in Central Park for two years – on a quest for space and sky. The first Wishbone Bike was born out of wanting to give the kids a taste of the childhood we had. You see, when we were little, the grass was long, the air was fresh and the folks weren’t always watching. We ran where we liked, rode until dark and collapsed smiling at the end of a crazy day.
  • Wobbel (3)
  • WOW toysWOW toys (0)
   What Makes WOW Toys Special We’re pretty much obsessed with creating super cute, super tough toys for your little ones to love …and all with no batteries required! Our passionate toy designers, based at WOW HQ in Hammersmith, London, spend each day thinking about ever more magical ways to delight tots the world over. Click on the links below to find out about what makes WOW toys special:
 • Y

 • Z

  • ZAZUZAZU (0)
   Na jarenlange ervaring in de babymarkt en met 3 kinderen thuis als testpanel, heeft Nynke Bakker de stap genomen om haar eigen merk kinderprodukten ZAZU op te zetten. 'Het hebben van kinderen is zo bijzonder. Je kinderen zien opgroeien van kleine schattige babietjes tot echte mini-mensen vol van energie, met hun eigen grapjes en eigen karakter is zo'n bijzondere ervaring! Jammergenoeg kunnen deze zelfde dingen het ouderschap soms ook knap lastig maken. Want laten we niet vergeten, schattig en lief als ze zijn, om 5 uur 's ochtends kun je daar heel anders over denken. Maarja, hoe zouden ze al van tijd moeten weten op die leeftijd....zonder horloge! Kleine kinderen moeten gewoonweg nog heel veel leren van de grote mensen wereld en dat kost tijd. Natuurlijk kunnen we ze wel een klein handje helpen. Vaak is een klein beetje extra structuur, liefde of vertrouwen geven voldoende om het ouderschap weer terug te brengen naar de leuke dingen. Met ZAZU willen wij produkten ontwikkelen die ouders en kinderen helpen bij het opgroeien. Easy : ZAZU produkten zijn gemakkelijk in gebruik Fun : ZAZU produkten zijn leuk Learn : ZAZU produkten zijn educatief Trust : ZAZU produkten geven kinderen zelfvertrouwen
  • Zebra TrendsZebra Trends (0)
   ZEBRA TRENDS ontwerpt en produceert trendy tassen & accessoires onder het label ZEBRA.
  • Zoocchini (2)
  • ZorgenvriendjeZorgenvriendje (0)
   Kinderen doen hun geschreven of getekende zorgen eenvoudigweg in de mond van een Zorgenvriendje en sluiten de rits. Dit lost het probleem niet op, maar er is een eerste stap naar zich beter voelen, nu de zorgen veilig achter de rits zijn opgesloten.
  • Zsilt (4)
 • z

TERUG NAAR BOVEN
Whatsappchat openen
Bestellen of vragen via Whatsapp
Hunnie Whatsapp
Hallo, we helpen je graag via de Whatsapp. Stel je vraag voor een mooi cadeautje.
Groetjes Hunnie Kinderwinkel
Call Now Button