Snoozebaby

FEEL THE EFFECT
Snoozebaby is een ambitieus merk dat al een decennium lang niet meer weg te denken is uit de Nederlandse baby- en peutermarkt.
En buiten ons eigen land zijn we nu ook beroemd.

Onze ultrazachte, functionele en speelse baby textielaccessoires, gebaseerd op het slimme label concept, raken universeel de juiste snaar.
Veel kleintjes kunnen niet meer zonder onze labeltjes en zachte stoffen. Die zijn namelijk heerlijk om mee te duimen, aan te friemelen en te plukken.
De fijne motoriek en de tastzin worden gestimuleerd. Comfort, rust en geborgenheid worden gratis meegeleverd. En dat door simpelweg met onze
producten te knuffelen. Ontspannen kleintjes, ontspannen ouders. Snoozebaby – FEEL THE EFFECT

Sterrenstof
Onze producten worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal. We gebruiken satijn, zijde, fluweel en ribstof. Ieder kind ontdekt een favoriet label. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. Onze producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.

Made in Holland, loved all over
De Snoozebaby collecties worden op ons hoofdkantoor in Amsterdam bedacht, geschetst en tot in detail ontworpen. Inmiddels werken we met tientallen distributeurs en onze prachtige producten gaan de hele wereld over. Je vindt ons in babyspeciaalzaken, luxe warenhuizen, speelgoedwinkels, cadeauwinkels, boetieks, interieurwinkels en boekwinkels. Ga naar verkooppunten voor een actueel overzicht van waar je onze producten kunt kopen. Alle producten van Snoozebaby zijn met de grootste zorg en met de hand gemaakt. Toch adviseren wij na elke wasbeurt alle labels even na te lopen.

Toont alle 4 resultaten