Studio Circus

Wij houden bij Studio Circus erg van dieren, wat meteen terug te zien is in onze ontwerpen. Apen, flamingo’s, tijgers en nog veel meer dierenvriendjes sieren onze posters en kaarten. Kijk vooral eens naar het ‘Dieren-ABC’: zesentwintig dieren samen op één poster. Een gezellige, leerzame beestenboel.

Behalve van dieren, houden we ook erg van de natuur. Daarom gaan we bij Studio Circus duurzaam te werk. De kaarten en posters worden op 100% gerecycled papier gedrukt.

Dave
De creaties van Studio Circus komen uit de penseel van illustrator en ontwerper Dave. Deze creatieve vader decoreert al jarenlang de kinderkamers van zijn zoons, die – zoals elk kind – GEK op dieren zijn.
Omdat Dave vindt dat élk kind een hippe, vrolijke kinderkamer verdient, ontwikkelde hij een collectie van posters en kaarten met eigentijdse dierdesigns. Hiermee was het merk Studio Circus geboren!

Leonie
Leonie heeft het beroep waar elk kind van droomt, speelgoedmaker! Al 20 jaar lang ontwerpt en produceert zij speelgoed en kinderkameraccessoires in allerlei soorten en maten.
Als moeder van een stoere zoon weet ze bovendien hoe belangrijk het is dat kinderen zich fijn voelen op hun eigen kamer.

Stinne
Deze fantasievolle Deense dame zorgt voor een Scandinavische touch in de frisse designs van Studio Circus. Ze heeft een uitgesproken karakter en weet als geen ander wat trending is.
Stinne is moeder van twee zoons en officieel verslaafd aan alles wat met speelgoed en kinderkamers te maken heeft!

Bij Studio Circus maken wij van het huis graag een gezellige, leerzame beestenboel.

Showing all 2 results

  • Studio Circus ABC Kaarten

     8,95
    in mandje
  • Studio Circus Poster ABC

     17,95
    in mandje