Kaartje of Kip

Kaartje of Kip is begonnen met Karin…

Karin is geboren op 15 oktober 1981 en groeide op in de polder van het groene hart. Op de basisschool droomde Karin over een toekomst als pottenbakster, boerin en modeontwerpster. Het werd de kunstacademie en in 2000 wordt ze daar ook aangenomen. Na “modevormgeving” aan de academie van Arnhem studeert ze in 2005 succesvol af als illustrator aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam.

Boerin is ze nooit geworden, wel woont ze nog steeds in de polder. Ze is o.a. werkzaam geweest als illustrator voor tijdschriften, ze heeft dessins en prints voor de modebranche ontworpen, ze is accessoireontwerpster geweest en bovenal: ze ontwerpt bijna dagelijks kaartjes op verzoek van de mensen om haar heen. Daarom besloot ze op haar 30ste verjaardag een internetwinkeltje te openen, en zo haar kaartjes voor iedereen bereikbaar te maken.
Vrienden noemen haar nooit Karin. Want Karin komt uit de polder, en heeft dus een bijnaam. In haar geval is dat Kip. Maar haar familie liefkoost haar liever met Kaartje.
Noem haar geen Karin.. maar Kaartje of Kip!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.