EzPz

Lindsey Laurain (oprichter EZPZ’s) heeft een groot hart als het gaat om de speciale behoeften gemeenschap.
Ze heeft gewijd middelen om een ​​goede eten technieken en bewust te maken van de juiste mijlpalen in de ontwikkeling van een focus van ons bedrijf te maken. Meer in het bijzonder, heeft ze me ingehuurd, Dawn Winkelmann, MS, CCC-SLP, zoals de Special Needs Program Coordinator en Feeding Specialist. Als zodanig worden de producten EZPZ’s getest en door mij (en andere therapeuten) goedgekeurd om ervoor te zorgen dat neurotypical kinderen, als kinderen met speciale behoeften, kunnen onze producten te gebruiken.

Bovendien wordt EZPZ vereerd om een ​​deel van de Changing the Face of Beauty campagne. Deze campagne omvat het benadrukken van personen met een handicap als modellen in de media en pleiten voor andere commerciële retailers om hetzelfde te doen. EZPZ steunt deze beweging niet alleen omdat onze producten hebben geholpen kinderen (en volwassenen) met een handicap, maar ook omdat we houden van het zien van de mooie gezichten van onze klanten en modellen met het syndroom van Down, autisme, low vision, hersenverlamming … om er maar een paar te noemen .

Ik ben er trots op om te werken voor een bedrijf dat veranderende heeft gemaakt leeft een kernwaarde bij wijze van het waarborgen van de maaltijd is “EZPZ” voor alle families. Hieronder vindt u getuigenissen van een aantal van de gezinnen we hebben het geluk om te weten en te ondersteunen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.